Forår: Ny kommunikations- og udviklingsmedarbejder

Marts er begyndt med en eksplosion af forår – måske ikke så meget uden for endnu – men i min virksomhed med workshop, premierer, ting der lykkes og den allerførste ansættelse af en megasej kommunikation- og udviklingsmedarbejder: Ida Marie Fich. De næste fire måneder løser hun 2 dage om ugen forskellige kommunikationsopgaver. Sammen udvikler vi også et formidlingsprojekt, som jeg glæder mig meget til at fortælle om, når det er mere konkret. [Ida fortsætter i efteråret i udvalgte uger, der både passer hende og jeg #fryd).

Jeg har bedt Ida om at præsentere sig for jer. Hun gør det sådan her:
Da jeg var barn skrev jeg på væggene, iscenesatte en playback version af Ronja Røverdatter i SFO’en og skrev i venindebøger, at jeg ville være skuespiller eller forfatter, når jeg blev stor. Fra dengang og til nu kan jeg spore en tørst efter at udtrykke mig om mødet mellem den levende kultur og dets samtid og publikum.

Siden er det blevet til en mangefarvet palet af projekter med mit navn på: Jeg er Cand.mag i Litteraturvidenskab og Teatervidenskab og har arbejdet med strategisk kommunikation i teater- og biblioteksbranchen, online teaterfilm hos Seeatre A/S, dramapædagogik og kreative skriveprocesser og senest med projektudvikling og guerilla marketing hos Alternativet.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Karen og suge til mig af hendes inspirerende energi og kreativitet.

Hun begyndte i sidste uge og det er allerede en fest. Så jeg smiler – og glæder mig til at se hende igen i morgen.

Danish