Brug din sommer kreativitet – spar 40% ved køb inden den 23. juni

“Brug din kreativitet” af Eva Wang Gøttrup og Karen Toftegaard. Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck 2014. Foto: Kirstine Autzen

Jeg flytter og er ved at rydde op. Der står 10 eksemplarer af bogen “BRUG DIN KREATIVITET” på min lagerhylde, som jeg gerne vil matche med nysgerrige sjæle.

Bogen er i høj grad en inspirationsbog, som du kan bruge til at skrue op for den kreative del af dig. Sommeren er den tid, hvor mange har energien og tiden til at pleje sig selv – både kroppen, humøret og kreativiteten. Sommertiden er der, hvor bogen hvert år får en renæssance på bibliotekets udlåningslister. Jeg er ikke selv så god til bibliotekslån, da jeg oftest ender med at betale en bøde, der ville gøre det billigere at købe bogen fra begyndelsen af. Og du kan få bogen til en pris langt billigere end en biblioteksbøde og endda få den sendt til døren.

BRUG DIN KREATIVITET: Mærk inspiration fra kreative personligheder som bl.a. kunstner, designer og direktør Rosan Bosch, fhv. kreativ direktør i Saatchi & Saatchi Patrick Isaak, direktør for Space 10 (ArtRebels og Trailerpark) Carla Cammilla Hjort, musiker og kunstner Signe Høirup Wille Jørgensen (Jomi Massage), designer og direktør Line Markvardsen og madkunstner og iværksætter af 1.th. Mette Martinussen.

Du kan også høre interviewet med Eva Wang Gøttrup og jeg på Radio24syv om, hvordan man f.eks. også kan være mere kreativ sammen med sine børn i sommerferien.

 

BRUG DIN KREATIVITET og udfold dit potentiale af Eva Wang Gøttrup & Karen Toftegaard
BRUG DIN KREATIVITET kan købes til flyttesalgspris på 190 kr. indtil den 23. juni kl. 12.00. MobilePay: 2298 6743.

 

Sådan får du fat i bogen:

Bogen kan du få til en flyttesalgspris på 190 kr. inkl. forsendelse (sendt som brev i Danmark). Butiksprisen er 299,95 kr. uden forsendelse.
Book via dette link (place2book) – husk at skrive din adresse

Eller hvis du sidder med din mobil i hånden: Send dit navn og postadresse med 190 kr. på MobilePay 2298 6743. Og så modtager du en kvittering på mail, hvis du skriver “din mail (faktura)” i beskeden.

Deadline: Fredag den 23. juni kl. 12.00

Jeg går på sommerferie på fredag og derfor gælder tilbuddet til fredag den 23. juni kl.12.00. Så kan jeg lige nå at sende bogen til dig, inden jeg tager til havet og nyder årets lyseste dag og korteste nat – Sankt Hans.

Spørgsmål? -> Skriv på velkommen@karentoftegaard.dk.

 

Danish