WORKSHOP:

PERSONLIG BRANDING FOR KREATIVE“Meget kan du kalde mig, men jeg er i hvert fald ikke selvoptaget…”

… er det en sætning, du kan genkende? Så læs med her.

 

Jeg tilbyder workshops og foredrag for kreative, der på en humoristisk og no-bullshit-facon giver redskaber til at promovere sit arbejde, så det føles godt i maven. Når du sætter fokus på at fintune dine fortællinger om dig selv og dine projekter, så er det en af dine bedste investeringer i at lave det, du brænder for – på samme måde, som når du uddanner dig inden for dit fag. Jo bedre du er til at fortælle om dig selv og dine projekter, jo klarere bliver det for andre. Og så bliver det nemmere for dem at sige JA til det, du skaber.

Workshoppen inddrager metoder og tankegang fra kommunikationsgenren storydoing, den amerikanske personlig transformations-ekspert Debbie Ford og den chilenske biolog Humberto Maturana.

Hvorfor brænder jeg for dette emne?

Gennem næsten 20 år har jeg mødt kreative fra alle dele af de kreative brancher og på alle niveauer. Lige fra teaterledere på store institutionsteatre over cutting edge kunstnere med rebelsk attitude til nybegyndere, der ikke helt har fundet troen på sig selv endnu. Fælles for de fleste er, at de har et ambivalent forhold til promovering. Det at sælge bliver noget, som er ”ufint” og nærmest beskidt arbejde. Det hænger for det meste sammen med at det at skabe kreativt opleves som en meget sårbar proces. Man sætter sig selv på spil og det kan være forbundet med både præstationsangst og frygten for at fejle, når man træder frem og bliver synlig med noget, man har skabt. Noget som man står bag ved med sin person.

Mange kreative tilhører de 10 procent af befolkningen, som er særligt begavede og/eller er særligt sensitive. Mange i denne gruppe går med en irrationel frygt for at blive ”opdaget” og ”afsløret” som én, der måske slet ikke er så talentfuld som omverdenen tror. Og det er netop på grund af den meget menneskelige usikkerhed, som jeg genkender hos de fleste kreative, som gør at jeg laver disse workshops og foredrag om, hvordan man promoverer det man gør med et roligt og stolt hjerte. For så mange gange har jeg set hvordan det at give folk en støtte til at tro på et projekt og vokse med det, har gjort en kæmpe forskel. Ikke bare for den enkelte kreative person, men for alle de mennesker, som har fået glæde af det, den kreative har bidraget med.

Om mig

Jeg har arbejdet med professionelle kunstnere og andre kreative i 16 år. Jeg gæsteunderviser bl.a. på Den Danske Scenekunstskole, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Scandinavian Academy of Fashion Design på deres iværksætter-forløb.

Jeg tilbyder

I kan få dette input/denne inspiration i forskellige formater

Foredrag – 90 minutter
Pris: 4.000 kr (ex. moms) + transport

Workshop – 5 timer
Pris: 6.000 kr (ex. moms) + transport

Kontakt

Er du nysgerrig og har lyst til at vide mere, så kontakt meget gerne Tanya på:

+45 2298 6743

mail@karentoftegaard.dk

Danish