ONLINE WORKSHOP – SHINE YOUR WORK

21 days online workshop

I think the workshop helped me to listen better to myself and see my work more clear. It made me proud of what I do.

Swedish artist

The workshop made me feel that I am not alone, but most amazing, I find out that some of the things I thought were typical of the precariousness of living in Spain and working in culture were also shared in the rest of the countries. It helped me know more about my real potential and be in peace with it.

Spanish producer

The workshop helped me put attention on my practice and a commitment to thinking about it – insisting on the value of this commitment.

Danish artist

This course was comprehensive and helped me focus more on audience & better communication of artistic deas.

Italian/English producer


WORKSHOP TEXT IN ENGLISH HERE

Efter en succesfuld premiere på denne online workshop i februar/marts 2021 laver vi den nu for anden gang – i en opgraderet udgave: 20.09.2021 – 10.10.2021

Hvor: ONLINE

“Læg en klar strategi, så tvivl og gamle overbevisninger ikke spænder ben for din succes.”

Mange kreative skaber uden egentligt at have lyst til selv at stå frem. Men når man offentliggør noget, så bliver man synlig. Få inspiration og enkle redskaber til at håndtere skyggesiderne ved at blive synlig.

>>>Early Bird pris indtil den 20. august 2021<<< KLIK HER21 DAGES ONLINE WORKSHOP
…til kunstnere, producenter, andre kreative og dem, der samarbejder med dem omkring PR/synlighed.

  • 21 dages fokus på at få styr på både de konkrete kommunikationsredskaber og synlighedens psykologi (et godt mix af overskuelige opgaver).
  • Du modtager en mail hver dag med en enkelt opgave, worksheet og en kort podcast, der præsenterer dagens udfordring.
  • Du får 3 x 2 timers live workshop den 22.09 + 29.09 + 06.10 4pm – 6pm CET – med mulighed for at stille spørgsmål og lære af cases fra de øvrige deltagere.
  • Afsluttende live session den 10.10.
  • Du får adgang til et online community via lukket facebook-gruppe sammen med de andre deltagere – både danske og internationale kreative.
  • Du kan tilkøbe personlig sparring til favorabel pris.

Hvad går det ud på?

I det øjeblik du offentliggør en bog, en ny tøjkollektion eller design, har premiere på en film eller forestilling, eller afholder fernisering på en udstilling eller noget helt sjette, bliver du synlig. Det betyder, at du åbner op for at andre mennesker får en holdning til dig og det, du har lavet. Andre mennesker får anledning til at kritisere dig eller sætte dig op på en piedestal. Pludselig bliver der skabt en distance mellem den person, du selv oplever, at du er og den personlighed, som andre mennesker projicerer over på dig.

Hvordan håndterer man de skyggesider, der dukker op, når man bliver synlig som kunstner, designer, kreativ skaber? Både de lyse og de mørke.

Har du opdateret dine fortællinger om din kreative praksis og dig selv som kreativ skaber, så de støtter op om det spring ud i ekstra synlighed, du tager? Eller indeholder de rester fra en tid, hvor du og din praksis ikke helt havde fundet den form, der driver dig og din praksis fremad i dag? Hvilke fortællinger giver bedst andre en forståelse for det, du laver – og den værdi, du bidrager med? Nogle ting siges bedst med ord – andre med handling.

Hvad skal der ske?

I workshoppen får du inspiration og enkle redskaber til at håndtere:

Selvtvivlen, hvor du pludselig i sidste time føler at det er det værste du nogensinde har lavet og du har lyst til at trykke på ”rewind”.

• Mødet med andre i ens branche (fra forskellige lande), der har deres egne og andre agendaer end du.

• Skyggesiderne ved at blive synlig. Nogle er bange for at andre finder ud af, at de er talentfulde, for talentet forpligter og så kan man ikke længere gemme sig. Andre er bange for, at den ældgamle følelse af at være betydningsløs, som man har nedarvet fra flere generationer eksploderer op i hovedet på de mennesker, man holder af og at de finder ud af, at man i virkeligheden er uelskelig. Nogle er ikke bange for noget som helst – men hader inderligt, når andre begynder at få forventninger til dem – og deres talent.

TIL DIG DER ARBEJDER MED PR – og samarbejder med kreative personligheder. På foredraget får du inspiration til hvordan du bedst laver skarpe vinklinger, der arbejder med kunstneren/værket/kompagniet.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Om Karen Toftegaard

Få brugbare strategier, mental styling og underholdende eksempler fra forfatter, direktør, iværksætter og promoter Karen Toftegaard, der har en lang karriere som PR sparringspartner for kreative. Karen Toftegaard har udgivet bogen BRUG DIN KREATIVITET og stået på mål for større, både nationale og internationale kulturprojekter, hvor man skal navigere med ens egne og alle andres forventninger. Hun underviser på en række kunstneriske/kreative skoler – bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Scandinavian Academy of Fashion Design, Den Danske Scenekunstskole, Film- og Teaterskolen.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fakta

Early Bird – til den 20.08.21: 595 kr. inkl. moms (80 Euro)

Ordinary: 895 kr. inkl. moms (120 Euro)

Extraordinary (inklusiv 2 x 30 minutters personlig sparring – med fokus på dit arbejde): 2.193 kr. inkl. moms (295 Euro)

Online workshoppen foregår på engelsk. Der vil også være lige-til-at-bruge-i-praksis øvelser, så du har brugbare noter med dig hjem. Hvis man gerne vil lave sine øvelser og have sin individuelle sparring på dansk, så kan man sagtens det.

Du kan købe din plads her