Workshop: Kortlæg din kreative DNA

>>> KORTLÆG DIN KREATIVE DNA <<<

…så du står stærkere i din kreative praksis – i mødet med hverdagen og andre mennesker…

EARLY-BIRD >>> spar 1.000 kr. ved køb inden den 26. september 2019 kl. 23.59.

Denne workshop er for dig, der arbejder i et kreativt fag, og som trænger til fornyet inspiration, et boost til din kreativitet og strukturerende redskaber til at bruge din kreativitet i dit arbejde. Det sker med konkrete, brugbare øvelser, som får dig til at stille skarpt på, hvordan du i praksis skærer ind til det, som nærer og udvikler din kreativitet.

Når man arbejder i kreative fag, oplever mange, at de bliver stressede, udmattede eller frustrerede over, at man ofte ikke når at være kreativ – nok. Den ene deadline tager den anden, og man producerer hele tiden – men udvikler kun meget lidt, og finder måske ikke længere glæde i processen. Måske begynder man endda at stille spørgsmålstegn ved, om man overhovedet er i den rigtige branche. I stedet for at forlade branchen, så kan det være langt bedre at tage en kort time-out. Denne workshop er din mulighed for en nærende pause, der giver dig brugbare strategier til at bruge din kreativitet i dit arbejdsliv.

Workshoppen KORTLÆG DIN KREATIVE DNA giver dig redskaber til at sætte ord på dine værdier og reflektere over, hvilke benspænd du muligvis sætter op for dit kreative flow.

Karen Toftegaard kombinerer kommunikationsredskaber med selvudvikling og personlig accept. Det betyder, at deltagerne får et rum til at udvikle både deres faglige og personlige brand. Hele workshoppen er bygget op omkring en samling af arbejdsark, der giver konkrete handlingsplaner og huskelister lige til at bruge i hverdagen efter workshoppen.

Derudover samler Karen altid lydhørt op på deltagernes tanker og giver sparring fra et anerkendende perspektiv.

Ja, det er dét, jeg har brug for


OM KAREN TOFTEGAARD

Karen Toftegaard har praksis erfaring fra alle niveauer i både kommunale og statsstøttede kulturinstitutioner, som selvstændig og iværksætter – i mange forskellige sammenhænge. Det betyder, at du får en brugbar rådgivning, der tager højde for de udfordringer, der er i en hverdag, hvor mange forskellige mål skal gå op i en højere enhed.

Som underviser er Karen meget rummelig og gør meget ud af, at italesætte friheden for deltagerne. Friheden til at sige fra, friheden til ikke at sige noget højt, hvis man ikke ønsker det – og friheden til at sige alt det, man normalt ville lægge låg på i sociale sammenhænge.

Karen Toftegaard er certificeret skygge facilitator, rådgiver kreative personligheder og underviser på skoler som Den Danske Scenekunstskole, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Scandinavian Academy of Fashion Design, Københavns Film- og Teaterskole.


INFO

Workshoppen foregår over to dage – hhv. onsdag d. 30. og torsdag d. 31. oktober 2019 fra 10.00 til 16.00.
Derudover vil der i 10 uger efter workshoppen være en ugentlig mail-workshop med en inspiration og en overskuelig øvelse, der holder dig på dit kreative spor.

Med i prisen får du økologisk forplejning under begge dage, samt bogen BRUG DIN KREATIVITET, skrevet af Karen Toftegaard og Eva Wang Gøttrup. I bogen finder du en masse øvelser, som du kan bruge i hverdagen, når din kreativitet trænger til omsorg.

Jeg køber nu, inden den 26. september 2019 – og sparer 1.000 kr. 

Danish