Kontorplads

Har du brug for en arbejdsplads i et kreativt kontormiljø? Og kunne en månedlig mentor-samtale med fokus på at opgradere dit arbejde som selvstændig/freelancer gøre en forskel for dig og din praksis? Vi aftaler et fokus – enten fra gang til gang eller et gennemgående tema. Det kan være

  • hvordan du kommunikerer den værdi, du bidrager med i dit arbejde.
  • hvordan du tjener flere penge på dine opgaver .
  • hvordan du strukturerer din arbejdstid som selvstændig/freelancer eller et andet aspekt i dit kreative arbejdsliv.

Kontorstemningen er uformel. Der er travlt og høj energi. Samtidigt gør vi også noget ud af at sætte gode rammer for koncentrationen – det mere dybe arbejde. Derfor har vi i udgangspunktet en hverdag, hvor kl. 10.00 – 12.00 er høj koncentrationstid. Her taler vi kun, når det er højst nødvendigt – i modsætning til efter frokost, hvor der ofte er grin, musik og samtaler.

Fakta:
Hvordan: Deltid (3 dage om ugen) eller fuldtid (hele ugen) + 1 månedlig refleksionssamtale med kreativ rådgiver, kreativ iværksætter og producent Karen Toftegaard – med fokus på en aktuel eller langsigtet udfordring i arbejdet. Kontorpladsen er ledig nu.
Hvor: Karen Toftegaard ApS – Prags Boulevard 31, 1. sal; 2300 Kbh S.
Hvem: Virksomhederne Karen Toftegaard ApS + WILDTOPIA IVS har kontorlokale i et kreativt kontormiljø med designbureauet Rue de Femme og dokumentarfilmselskabet ELK (ejer).
Pris: Prisen for deltid er 2.500 kr. og prisen for fuldtid er 3.500 kr. – begge priser er inkl. moms med betaling forud hver måned (samt 3 måneders depositum).
Hvordan: Kontakt os på mail@karentoftegaard.dk og fortæl hvorfor du gerne vil have en kontorplads + mentoring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Danish