FOREDRAG – KLAR TIL AT BLIVE SYNLIG?

Næste foredrag: tirsdag d. 9. juni kl. 16:30 – 18:30

Hvor: Prags Boulevard 49E, 1. sal; 2300 Kbh S. (Karen Toftegaard ApS’ kontorlokaler)

“Læg en klar strategi, så tvivl og gamle overbevisninger ikke spænder ben for din succes.”

Mange kreative skaber uden egentligt at have lyst til selv at stå frem. Men når man offentliggør noget, så bliver man synlig. Få inspiration og enkle redskaber til at håndtere skyggesiderne ved at blive synlig.


Folk siger om foredraget:

“Kan anbefales – sætter gang i dit fokus!”

“Virkeligt inspirerende – og de her øvelser kan jeg tage frem igen og igen derhjemme.”


FOREDRAG
…til kunstnere, producenter, andre kreative og dem, der samarbejder med dem omkring PR/synlighed.

Hvad går det ud på?

I det øjeblik du offentliggør en bog, en ny tøjkollektion eller design, har premiere på en film eller forestilling, eller afholder fernisering på en udstilling eller noget helt sjette, bliver du synlig. Det betyder, at du åbner op for at andre mennesker får en holdning til dig og det, du har lavet. Andre mennesker får anledning til at kritisere dig eller sætte dig op på en piedestal. Pludselig bliver der skabt en distance mellem den person, du selv oplever, at du er og den personlighed, som andre mennesker projicerer over på dig.

Hvordan håndterer man de skyggesider, der dukker op, når man bliver synlig som kunstner, designer, kreativ skaber? Både de lyse og de mørke.

Har du opdateret dine fortællinger om din kreative praksis og dig selv som kreativ skaber, så de støtter op om det spring ud i ekstra synlighed, du tager? Eller indeholder de rester fra en tid, hvor du og din praksis ikke helt havde fundet den form, der driver dig og din praksis fremad i dag? Hvilke fortællinger giver bedst andre en forståelse for det, du laver – og den værdi, du bidrager med? Nogle ting siges bedst med ord – andre med handling.

Hvad skal der ske?

I foredraget får du inspiration og enkle redskaber til at håndtere:

Selvtvivlen, hvor du pludselig i sidste time føler at det er det værste du nogensinde har lavet og du har lyst til at trykke på ”rewind”.

• Mødet med andre i ens branche, der har deres egne og andre agendaer end du.

• De der ”nu-skal-du-heller-ikke-komme-for-godt-i gang”-samtaler, hvor samarbejdspartnere, veninden, kollegaen, familiemedlemmet mere eller mindre bevidst puffer til dig. Dem som du egentligt ”er på samme hold med” og som måske også stadig er det, men som på en eller anden måde bliver tricket af den synlighed, du står midt i. Og får brug for at hævde sig selv eller pille dig ned, så balancen bliver som før.

• Skyggesiderne ved at blive synlig. Nogle er bange for at andre finder ud af, at de er talentfulde, for talentet forpligter og så kan man ikke længere gemme sig. Andre er bange for, at den ældgamle følelse af at være betydningsløs, som man har nedarvet fra flere generationer eksploderer op i hovedet på de mennesker, man holder af og at de finder ud af, at man i virkeligheden er uelskelig. Nogle er ikke bange for noget som helst – men hader inderligt, når andre begynder at få forventninger til dem – og deres talent.

TIL DIG DER ARBEJDER MED PR – og samarbejder med kreative personligheder. På foredraget får du inspiration til hvordan du bedst laver skarpe vinklinger, der arbejder med kunstneren/værket/kompagniet.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Om Karen Toftegaard

Få brugbare strategier, mental styling og underholdende eksempler fra forfatter, direktør, iværksætter og promoter Karen Toftegaard, der har en lang karriere som PR sparringspartner for kreative. Karen Toftegaard har udgivet bogen BRUG DIN KREATIVITET og stået på mål for større, både nationale og internationale, kulturprojekter, hvor man skal navigere med ens egne og alle andres forventninger. Hun underviser på en række kunstneriske/kreative skoler – bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Scandinavian Academy of Fashion Design, Den Danske Scenekunstskole, Film- og Teaterskolen.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Fakta

Pris: 95,-

Foredraget varer 2 timer. Der vil også være lige-til-at-bruge-i-praksis øvelser, så du har brugbare noter med dig hjem. I løbet af foredraget serverer vi bæredygtige, antiinflammatoriske forfriskninger, så vores krop også får næring der sidst på arbejdsdagen. Til dette event kan du købe bogen BRUG DIN KREATIVITET til nedsat pris (149 kr.).

Du kan købe din plads her.